gran-turismo-psp-v-detailech-odstartuje-s-pspgo
Novinka Gran Turismo PSP v detailech, odstartuje s PSPgo

Gran Turismo PSP v detailech, odstartuje s PSPgo

sleepless.

sleepless.

3. 6. 2009 01:12
Reklama

To byly časy, to jsme byli všichni ještě mladí a při síle, když v roce 2004 byla oznámena PSP verze závodní simulace Gran Turismo jako launchová hra prvního PSP. Pět let od té doby uplynulo a Gran Turismo pro PSP má po mnoha odkladech konečně přesný termín vydání. Minimálně v Americe se začne kapesní závodní hříčka od Polyphony Digital prodávat 1. října tohoto roku jako launchová hra čerstvě oznámeného traileru PSPgo.

Na začátek pár nic neříkajících čísel: Gran Turismo na PSP nabídne cca 800 modelů vozů od nejznámějších světových značek. Skutečných aut samozřejmě tolik nebude. Většina z těch osmi stovek budou barevné variace, kterých je přes 4500. Tratí bude ve hře přes 30, respektive 60 pokud počítáme jejich variace, obrácené ježdění a tak dále. Najdete mezi nimi tratě městské, známé světové okruhy a chybět snad nebude i nějaká ta krajinka. Uvidíme. Hra poběží v 60 snímcích za sekundu, což na PSP není obvyklé a snad se to moc nepodepíše na vizuální kvalitě, kterou je celá série Gran Turismo proslulá.

V rámci singleplayer části hry bude k dispozici tradiční arkádový mód zpřístupňující hráčům víceméně všechny tratě pro bezcílné ježdění. K dispozici bude dále závodění načas, ale hlavním singleplayer módem bude Challenge. Čeká vás v něm více, než 10 závodních klání s různými úkoly. Multiplayerová podpora je omezena na lokální hraní pro 4 hráče. Přes internet bude GT PSP podporovat pouze možnost vyměňování a darování vozů, což se hodí hlavně hráčům, kteří si budou chtít do své garáže pochytat všech 800 vozů. Další informace o hře byste měli primárně hledat na homepage celé série.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama