sony-nejpopularnejsi-znacka-pro-teenagery
Novinka Sony nejpopulárnější značka pro teenagery

Sony nejpopulárnější značka pro teenagery

sleepless.

sleepless.

4. 6. 2009 15:22 4
Reklama

Dle průzkumu oblíbenosti a popularity značek Global Habbo Youth Survey Brand Update 2009 je mezi teenagery nejoblíbenější značka Sony, následována značkami Apple a Nintendo.

Průzkum probíhal ve 30 blíže nespecifikovaných zemích po celém světě a celkem se jej účastnilo 112 000 respondentů. V kategorii konzolových značek pak mezi dotázanými opět zvítězila Sony, za kterou se umístily značky Nintendo a Microsoft.

Z výše uvedeného je jasné, že se popularita nebo povědomí o značce třeba do prodejů konzolí moc nepromítá, minimálně u teenagerů. Důvod? Takový teenager má možná názor, ale nemá moc peněz a žádná ze tří konzolí se zadarmo nerozdává. V této věkové kategorii holt stále rozhodují rodiče a jejich peníze.

První místo pro Sony tedy nemusí nic moc znamenat. Oisin Lunny z Habbo UK (firma provádějící průzkum) navíc připomíná, že loajalitu ke značce a produktům, které pod ní spadají, je u mladých lidí třeba budovat aktivním zapojením a pobavením. Atraktivita vycházející z technologické inovace sama o sobě k budování loajality nestačí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama