inzerat-naznacuje-stalou-ps3-exkluzivitu-l-a-noire
Novinka Inzerát naznačuje stálou PS3 exkluzivitu L.A. Noire

Inzerát naznačuje stálou PS3 exkluzivitu L.A. Noire

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

17. 6. 2009 13:44 1
Reklama

Administrátoři fanouškovských stránek mají minimálně jednu věc - spoustu času na prolézání nejrůznějších zapadlých webů, na nichž šťourají tak dlouho nějakou informaci, až ji skutečně vyšťourají. Lidé ze stránky PS3center.net dnes měli také jeden z těch šťouravých dní, při němž jen tak mimochodem objevili vcelku zajímavou informaci o dlouho vyvíjené hře L.A. Noire. Zdá se, že hra je stále vyvíjena exkluzivně pro PlayStation 3. Nasvědčuje tomu totiž inzerát, který dnes vypsali lidé z australského studia, který zájemce o práci láká na vývoj tří her, které mají být vyvíjeny exkluzivně na PlayStation 3. To znamená hned tři věci.

Za prvé - vývoj L.A. Noire může trvat tak dlouho právě proto, že Team Bondi má málo zaměstnanců a může si dovolit dedikovat pouze malou část z nich na jeden ze svých tří aktuálně vyvíjených projektů. Za druhé - v Team Bondi pracují minimálně na dvou zatím neoznámených hrách, které budou exkluzivně pro PS3. A konečně za třetí - ani jeden z těch tří projektů nemusí být L.A. Noire, ale může se jednat o tři naprosto odlišné hry, o nichž zatím nevíme ani to pověstné ň.

Loajalita k Sony by ale dávala určitý smysl, protože zakladatel Team Bondi Brendan McNamara dříve pracoval jako šéf vývoje studia Team SOHO, které pro Sony poměrně dlouho vyvíjelo sérii The Getaway a má na svědomí i exkluzivitky Porsche Challenge a Rapid Racer ještě z dob PS One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama