naughty-dog-chce-z-uncharted-udelat-serii
Novinka Naughty Dog chce z Uncharted udělat sérii

Naughty Dog chce z Uncharted udělat sérii

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

23. 9. 2009 11:57 9
Reklama

Majitelé PS3 se na druhou Uncharted těší...no skoro tak moc, jako majitelé Xboxu 360 na Halo 3: ODST! A podle vývojářů z Naughty Dogu by rozhodně nemuselo zůstat pouze u jednoho pokračování. Vyloučena prý není ani dlouhotrvající série o několika dílech. "V Uncharted 2 jsme příběh nijak neuzavřeli, rozhodně je tam potenciál vyprávět ho i nadále", prozradila Amy Henningová, kreativní ředitelka Naughty Dogu.

"Pracujeme s odhadem, že z Uncharted by se mohla stát série o několika dílech, které budou vycházet do té doby, dokud o ně lidé budou mít zájem. Všechny tyto příběhy se skládají ze samostatných dějových linek, není tedy třeba se příliš ohlížet na opravdový začátek a opravdový konec. Důkazem toho je i fakt, že nemusíte dokonce hrát ani jedničku, abyste naplno pochopili, co se děje v druhém díle. Samozřejmě je lepší pokud ano, ale jsme přesvědčeni, že Nathan Drake ještě neřekl poslední slovo."

Díky tomuto prohlášení (a spoustě předobjednávek) je Uncharted 3, 4 a pět prakticky jistou věcí. Teď ještě vymyslet nějaký chytlavý podtitulek a šup, můžeme s tím rovnou do krabice!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama