nova-verze-ds-katamari-pro-xbla-a-wii
Novinka Nová verze DS? Katamari pro XBLA a Wii?

Nová verze DS? Katamari pro XBLA a Wii?

sleepless.

sleepless.

18. 12. 2006 16:44
Reklama

S koncem roku se nám nějak začínají množit různé spekulace, jejichž povaha hraničí často až s legendami. Vzhledem k tomu, že se však většina vydavatelských společností i vývojářských týmů začíná připravovat na vánoční pauzu, tak je to logické. Dnes už jsme na Hrej spekulovali několikrát a tak další dvě nepotvrzené informace roztodivného původu spojíme do jedné.

Ta první se týká údajné nové verze handheldu Nintendo DS, která by se měla na trhu objevit příští rok. S informací přišel francouzský web Jeux-France, který na zdroj této informace nenabízí odkaz a tvrdí, že hlavní předností nové verze DS (ultra) Lite bude zhruba o centimetr až centimetr a půl větší displej, respektive displeje. Nic víc zatím internet o údajné nové verzi DS nevydal.

No a druhá fáma, ta se týká populární série Katamari Damacy, která by se prý podle Electronic Gaming Monthly mohla v budoucnu podívat nejenom na Wii, ale i na Xbox Live Arcade. U případné XBLA verze se dá jen těžko předpokládat, že půjde o nový titul, což se ostatně nedá čekat ani od Wii verze. Hlavně se však nedá očekávat, že by vývoj kterékoli z verzí hry vedl stvořitel Katamary Keita Takahashi, který je dojením svého dítěte už tak docela solidně znechucen a nejednou vyjádřil svůj nezájem se na vývoji Katamary hry podílet.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama