novinka-tvurce-katamari-damacy-klope-na-dvere
Novinka Novinka tvůrce Katamari Damacy klope na dveře

Novinka tvůrce Katamari Damacy klope na dveře

sleepless.

sleepless.

15. 12. 2008 14:32 3
Reklama

Keita Takahashi je natolik velký experimentátor, že se jeho hry prostě nedají nezasvěcenému popsat.  Princip Katamari Damacy byl pro hráče i novináře absolutně nepochopitelný do chvíle, než si hru sami vyzkoušeli. Pak už jen kroutili hlavou nad tím, jak je hra vlastně primitivní. A stejné to bude zřejmě i s PlayStation Network titulem Noby Noby Boy, jehož vydání dnes bylo oficiálně potvrzeno na počátek příštího roku. V JPN bude hra dostupná 29. ledna, ve zbytku světa zřejmě krátce poté. V Evropě bude Noby Noby Boy stát pouze 3.99 Euro, což je cca 100 Kč a pár drobných šušní.

Nezvykle nízká cena cosi značí. Hra bude koncepčně opět primitivní, audiovizuálně samozřejmě také. V zásadě půjde o pohybovou interakci s objekty, která bude hlavního hrdinu – natahovacího chlapečka – prodlužovat, zkracovat, zamotávat prostě měnit jako housenku. A čím víc bude hráč se svým chlapečkem na zemi vrtět, tím víc se bude prodlužovat holčina žijící ve vesmíru, jejímž úkolem je propojovat planety solárního systému, kde žijí jiní natahovací chlapci.

Hratelnost tedy bude zřejmě postavena na provádění různých alotrii s natahovacím panáčkem, přičemž postup ve hře bude obstarávat zmíněná prodlužovací holčička, která bude postupně otevírat nové úrovně. Je to prostě další Takahashiho úchylárna, která buď zaujme, nebo propadne. Pokud u hráčů uspěje, tak se YouTube pořádně zapotí. Hra totiž umožňuje nahrávání filmečků ze hry v reálném čase a jejich automatické publikování na YouTube. To zas bude na YouTube nablito.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama