novy-projekt-tvurcu-heavenly-sword-je-i-pro-x360
Novinka Nový projekt tvůrců Heavenly Sword je i pro X360

Nový projekt tvůrců Heavenly Sword je i pro X360

sleepless.

sleepless.

22. 4. 2008 15:45 6
Reklama

Z Heavenly Sword definitivně nebude trilogie, jak si vývojáři z Ninja Theory přáli ještě někdy v červenci minulého roku. Dokonce se v dohledné době nedočkáme ani pokračování HS, jak v rozhovoru pro GamesIndustry.biz potvrdila za Ninja Theory Nina Kristensen.

Tvůrci z Ninja Theory se totiž zbavili statutu first-party vývojáře Sony a jejich dalších projekt je v přípravě pro PS3 a Xbox 360. Dokonce už je na něj podepsán kontrakt s nejmenovanou vydavatelskou společností. Nina se bohužel v rozhovoru vyhýbá jakýmkoli konkrétním odkazům a jisté je pouze to, že opět půjde o vysokorozpočtový titul ve stylu Heavenly Sword. „Budeme dělat něco opravu velkého a ambiciózního a budeme přitom stavět na našich schopnostech a zkušenostech v oblasti soubojů, vyprávění příběhu a filmečcích,“ vysvětluje přístup Nina.

Vedle vývoje zmíněné AAA hry však lidé z Ninja Theory pokukují i po příležitostech mimo herní branži. „Kromě vývoje AAA hry v současnosti zvažujeme něco dalšího – přemýšlíme o našich možnostech v tom směru, že bychom vedle hry samotné vytvořili CGI s použitím herního enginu. Hra je samozřejmě na prvním místě a ještě v tomto nejsou napevno rozhodnuti, ale rozhodně o této možnosti přemýšlíme. Je to zajímavý nápad," zamyslela se šéfka vývoje NT.

Tak vidíte, vedle hry se Ninja Theory cpou ještě do filmové branže, čemuž se vzhledem ke kontaktům a zkušenostem, které ve filmové a produkční branži získali při tvorbě Heavenly Sword, nelze divit. V prvé řadě jsme však zvědaví na hru a doufáme, že když je v produkci už dva a půl roku, tak se jejího představení a vydání dočkáme třeba ještě letos.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama