posledni-chlap-na-zemi-v-nove-ps3-hre
Novinka Poslední chlap na Zemi v nové PS3 hře

Poslední chlap na Zemi v nové PS3 hře

sleepless.

sleepless.

1. 8. 2008 13:53
Reklama

Být poslední chlápek na Zemi. No nezní to fajn? Ale bacha, není to jako v I Am Legend. Vývojáři z SCE Japan totiž trošku podvádí. Hlavní hrdina PSN hříčky The Last Guy neštráduje po hřbetě naší matinky sám, jen je poslední, kdo může pomoci stovkám a tisícovkám obyvatel v úprku před odpornými zombíky a šmejdem z hlubin vesmíru. Premisa hry zaslouží označení primitivní, a protože koncept z ní přímo vychází, je primitivní rovněž. A co je primitivní, může být geniálně zábavné.

Zkrátka a dobře, městy se prohání hordy zombíků a hráč v roli také zombíka, ale hodného, protože přichází z pahorků Himalájí, chodí ulicemi měst, sbírá lidičky a snaží se je zavést do ochranné zóny, kde už je evakuuje armáda. K čemu by se dala hra The last Guy nejlépe přirovnat? Znáte určitě hada, z mobilů a tržišťových napodobenin GameBoyů. The Last Guy je něco podobného, protože v ulicích měst posbíraní lidé vytváří hlavní postavičce jakýsi ocas, který se za ním táhne a natahuje se, čím víc vleče lidí. No a s dlouhým ocasem už je problém, protože se nedá přímo ovládat a stačí, aby se k němu jen přiblížil enemák a lidičky už se z ocásku trhají a prchají zpět do úkrytu.

Ostatně, k pochopení principu bude nejlepší, když si hru vyzkoušíte sami, nebo se alespoň mrkněte na video. Navštivte tuhle stránku, do políčka zadejte libovolnou URL adresu a systém vám cílovou stránku přetransformuje do podoby úrovně v The Last Guy. Samozřejmě se to nevyrovná plné hře, která bude za max. 5 babek k dispozici na PlayStation Network, protože ta bude používat hi-resové fotografie skutečných velkoměst – Tokia, Los Angeles, New Yorku, Londýna a dalších. Zachraňovat tedy lidičky budete v ulicích skutečných metropolí. Zatím ovšem neznáme termín vydání The Last Guy na EU či US PSN, v Japonsku hra mezi lidi vylétne už velmi brzy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama