siren-blood-curse-epizodicky-horor-pro-ps3
Novinka Siren: Blood Curse - epizodický horor pro PS3

Siren: Blood Curse - epizodický horor pro PS3

sleepless.

sleepless.

7. 5. 2008 14:32
Reklama

Nedávno se do světa zakutálely z Famitsu první konkrétní zprávy o dalším titulu v ukrutně hororové sérii Forbidden Siren, podle nichž se mělo jedna o remake prvního dílu pro PS3. Včera na tiskovce Sony v Londýně však vyšlo najevo, že informace z japonského zdroje nebyly nejpřesnější, či spíše byly špatně přeložené, nebo interpretované. Soňáci totiž oznámili, že nový Forbidden Siren titul s podtitulem Blood Curse nebude remake prvního dílu v sérii, ale epizodická hororovka, která bude od letošního léta šířena digitálně přes PlayStation Network v blíže neupřesněném množství epizod.

Délka jednotlivých epizod, cena a intervaly, v nichž budou epizodky vydávány, to všechno zatím Sony tají, možná to ještě nebylo určeno. Jisté je, že se bude Forbidden Siren: Blood Curse odehrávat v japonské vesničce Hanuda, kam přijíždí štáb americké televize, aby jeho členové prošetřili, co je pravdy na legendě o vesnici, která zmizela před 30 lety, kdy zde mělo údajně docházet k lidským obětinám. Amíci brzy zjistí, že legenda není zas až tak úplně vylhaná a smyšlená, protože Hanudu trápí hodně špatná kletba a chudáci filmaři se tak budou v pořádně děsivém prostředí pokoušet o záchranu své vlastní kůže a dalších přeživších před náporem podivných zombíků, respektive obyvatel vesnice, kteří zblbli hned po zaznění divné sirény.

Ti co hráli předchozí dva Forbidden Siren tituly našli v popisku nové hry spoustu odkazů a určitě je potěší, že jim vývojáři od Sony hodlají to samé nabídnout i co se týče hratelnosti. Prim tak bude opět hrát tzv. sight-jacking, čili sledování situace očima zombíků, které bude možné na dálku ovládat jako loutky – dokud budou v dohledu hráče – a používat k řešení řady zapeklitých a umíráčkem zavánějících situací. Jakmile se objeví konkrétní informace o ceně a termínu vydání první epizodky, tak vás budeme informovat. A můžeme vás ujistit, že vzhledem k naší oblibě předchozích dvou dílů budeme situaci okolo této epizodické trojky hodně pečlivě sledovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama