spusteni-ps3-home-ve-stredu-17-prosince
Novinka Spuštění PS3 Home ve středu 17. prosince?

Spuštění PS3 Home ve středu 17. prosince?

sleepless.

sleepless.

8. 12. 2008 17:16 18
Reklama

Podle Sony bude otevřená beta PS3 aplikace Home spuštěna ještě letos. Tak alespoň znělo vyjádření Jacka Busera, šéfa vývoje, před koncem listopadu. Jenže rok se nám chýlí ke konci a kde nic tu nic. Zatím jsme od Sony neslyšeli žádný konkrétní termín, kdy se do prostředí PS3 Home bude moci podívat každý a ne pouze pozvaní šťastlivci. I když je pravda, že do uzavřené bety byl v posledních týdnech pozván skoro každý s aktivním PSN účtem :)

Každopádně, jestliže Sony na konto termínu otevření bran nového PS3 domova odpověď nemá, tak včera zveřejněný článek na Times Online ano. Citujeme: „ Aby si mohli (aplikaci) Home, která bude vydána v průběhu dalších deseti dní, vyzkoušet, musí si hráči stáhnout zdarma dostupný software z PS Store na jejich PS3.“

Je možné, že autor článku ví víc než všichni ostatní? Jasně, proč ne. Je tedy možné, že Sony otevře Home pro všechny nejpozději ve středu 17. prosince? Samozřejmě, proč ne. Aktuální přísun nových uživatelů tomu nasvědčuje, stejně jako výše zmíněný závazek Jacka Busera. Jestli k tomu opravdu dojde, na to si však musíme ještě pár dní počkat. Sony totiž odmítla zmínku o odhalení termínu spouštění Home jakkoli komentovat, zcela podle svých PR praktik.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama