vyvoj-eight-days-ps3-jede-na-plne-obratky
Novinka Vývoj Eight Days (PS3) jede na plné obrátky

Vývoj Eight Days (PS3) jede na plné obrátky

sleepless.

sleepless.

29. 4. 2008 16:09 1
Reklama

Sony ukazovala na E3 2006 celou videoukázek z chystaných PS3 her, ovšem o některých z nich jsme od té doby neslyšeli ani ň. Patří mezi ně i dva akční –  automobilové – tituly: The Getaway a Eight Days. Prvně jmenovaná hra navazuje na své komerčně úspěšné předchůdce z PS2, zatímco ta druhá je možná startem série úplně nové.

Vzhledem k dlouhodobému mlčení se mohlo zdát, že zejména titul Eight Days vlastně nikdy ve vývoji nebyl, že tedy šlo o jakýsi koncept, z něhož se možná někdy v budoucnu vyklube skutečná hra. U The Getaway je situace trošku jiná, protože jsme v mezičase obdrželi echo, že se hra připravuje. Každopádně není nad pořádné potvrzení, to se nedá vynahradit ani stovkou sebe pravdivěji působících fám, náznaků a spekulací. Tentokrát k nám přišlo přes článek v tech sekci webové verze britského deníků The Guardian, jehož autor byl na návštěvě ve studiích týmu Sony London a kromě produkce nových skladeb pro SingStar viděl následující:

„Jak jsme postupovali z podlaží do podlaží, viděli jsme titul Eight Days, který se zrovna dostává do produkční fáze. Abyste si mohli udělat obrázek o rozsahu vývoje, který vyžadují next-gen konzole, tak tým (pracující na Eight Days) v současnosti tvoří 63 lidí, přičemž tento počet se rozroste na 80 a dalších 40 a víc externích spolupracovníků. Pak je tu ještě jeden malý tým, který se nachází v předprodukční fázi vývoje dalšího dílu v sérii The Getaway a připravuje se na to, že jej pak rozšíří lidé z týmu, jež pracuje na Eight Days, až bude tento projekt dokončen“.

Tolik Steve Boxer z The Guardianu, my už k tomu nic víc dodávat nebudeme. Jen vás odkážeme na E3 2006 trailery z Eight Days a The Getaway.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama