potvrzeni-dalsich-novinek-pro-gt-5
Novinka Potvrzení dalších novinek pro GT 5

Potvrzení dalších novinek pro GT 5

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

6. 1. 2010 11:31 2
Reklama

Vývojáři z Polyphony Digital na to šli chytře - velkým obloukem se vyhnuli konkurenčním tahanicím mezi třetí forzou, NFS Shift i hrami, které se na začátku roku teprve chystají a dál nerušeně vybrušují svůj klenot jménem Gran Turismo 5. O hře a jejím obsahu toho víme už spoustu, za zmínku stojí především slíbený editor tratí, s postupem času se ale nabalují další a další zprávičky, které byly rovněž oficiálně potvrzeny v nejnovějším preview Oficiálního PS magazínu a zasluhují si pozornost.

Kdybychom tedy měli vyzobat informace ze zmiňovaného preview, víme, že se ve hře objeví více než 1 000 aut, kterým vývojáři pečlivě vymodelovali také interiér. Novinkou však je, že ve 170 vybraných vozech se bude vnitřek auta ničit podle toho, kam narazíte, a to jsme snad v ještě žádné závodní hře vidět nemohli. Dále došlo na potvrzení série Indy Cars a NASCAR, s čímž si užijí především hráči v USA, kteří jistě ocení také systém měnícího se počasí a samozřejmě i posunu denní doby. Ať už fandíte americkým sériím, nebo ne, další příjemnou věcí bude head-tracking, tedy systém, který umožňuje díky speciálnímu senzoru rozhlížet se ve hře jen pohybem hlavy. A pokud jste už něco podobného ve hrách zkusili, dáte nám za pravdu, že nebudete chtít jinak.

Zbylé věci už jen potvrzují to, o čem nějakou dobu víme, tedy 16členný multiplayer, podpora více monitorů a možnost uploadovat videa přímo ze hry na YouTube. Už od 5. března!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama