chysta-se-port-killzone-2-i-pro-arc
Novinka Chystá se port Killzone 2 i pro Arc?

Chystá se port Killzone 2 i pro Arc?

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

8. 2. 2010 13:30
Reklama

Update: Jen několik minut po uveřejnění této zprávy se na scéně objevil tiskový mluvčí evropské divize Sony, který měl jenom jednu lakonickou poznámku. "Kdepak, žádný port Killzone 2 s podporou pohybového ovládání se nechystá."

Původní zpráva: Problém, který by mohl sužovat jak technologii Natal, tak chystaný Arc od Sony (byť se prý nejedná o definitivní název) se jmenuje nedostatek her. Je logické, že spolu s uvedením technologie půjde do prodeje hned několik titulů, které budou nové technologie využívat, ale půjde spíše o pohybové hříčky, než o velké AAA tituly. I proto by nemuselo být vůbec od věci, kdyby se Sony a Microsoft rozhodly, že předělají již existující tituly tak, aby nové technologie podporovaly. A jednou z her, kolem nichž se prý točí předělávací komando, je prý druhý díl Killzone.

Jedna z nejlepších, ne-li vůbec nejlepší FPS akce na PlayStation 3 by rozhodně byla vhodným kandidátem klidně i jako launchovací titul nové technologie, byť jsou práce na třetím dílu v plném proudu. Pouhá úprava by však stála nesrovnatelně méně peněz, ani nemluvě o vykonané práci, že je naprosto logické, že se v Sony nad něčím podobným, alespoň podle posledních drbů, velmi uvažuje. Oficiálně se však pohybujeme pouze v rámci spekulací, neboť zástupce firmy Sony na přímou otázku, směřující z portálu The Sixth Axis pouze poznamenal, že "Sony neposkytuje komentáře k drbům a spekulacím." Nutno však podotknout, že na internetu se objevují podobné názory čím dál tím častěji.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama