codemasters-pripravuji-novou-strilecku
Novinka Codemasters připravují novou střílečku

Codemasters připravují novou střílečku

Marek Švrkala

Marek Švrkala

16. 2. 2010 10:33 1
Reklama

Aktualizováno: Codemasters právě vydali tiskovou zprávu, v které uvedené informace potvrzují. Nová a zatím bezejmenná "originální akční FPS"  má vyjít na "přední konzolové platformy" a běžet bude na EGO enginu. Ten mimo jiné poháněl právě Operation Flashpoint 2: Dragon Rising. Codemasters do Guildford Studia navíc lákají ještě další talentované vývojáře, což dokládají i inzeráty na oficiálních stránkách. Máme se na co těšit!

Původní zpráva: Codemasters zahraničnímu serveru CVG potvrdili zajímavou informaci, která potěší hlavně fanoušky čtyři roky staré střílečky Black pro PlayStation 2 a Xbox od studia Criterion Games a Electronic Arts. Codemasters se pro jejich rostoucí Guildford Studio podařilo z Criterion Games přetáhnout Stuarta Blacka, jednoho z hlavních tvůrců úspěšné FPS Black (shoda jmen je čistě náhodná), aby Codies pomohl vytvořit novou kvalitní střílečku. V studiu Guildford na ní už pracuje tým osmdesáti lidí včetně několika dalších zkušených vývojářů. Criterion Games se po vydání střílečky vrhli na závody Burnout Paradise. O přímém pokračování hry Black v jejich podání se zatím pouze spekulovalo.

Více informací o nové značce Codemasters se pravděpodobně dozvíme v příštím čísle Official Xbox Magazine UK, kde se chystá "exkluzivní odhalení střílečky, jakou chce každý...“ Rozhodně bychom se nezlobili, pokud by se Codies inspirovali právě u FPS Black z roku 2006. Tento kousek si od nás tehdy totiž odnesl famózní desítku. Ještě připomeňme, že zatím poslední střílečkou od Codemasters je Operation Flashpoint 2: Dragon Rising. Čím nás překvapí příště?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama