zname-mody-multiplayeru-red-dead
Novinka Známe módy multiplayeru Red Dead

Známe módy multiplayeru Red Dead

Marek Švrkala

Marek Švrkala

23. 4. 2010 11:12 2
Reklama

Rockstar dnes zveřejnil nové video, které odhaluje multiplayerové módy Red Dead Redemption. V očekávané pecce z otevřeného westernového světa bojovníci začnou mexickým rozstřelem. Hráči se postaví proti sobě, začnou pálit a kdo zůstane naživu jako poslední, může si zvolit takticky nejvýhodnější pozici v následující hře. Základním módem je Shootout – typický deatmatch všichni proti všem. Gang Shootout pak umožňuje hráčům tvořit čety a soupeřit mezi týmy.

Dalšími módy jsou různé variace na Capture The Flag. Tou úplně klasickou je Hold Your Own, kde má každý tým vlastní základnu a vlastní pytel se zlatem. Základny může dělit i větší vzdálenost, takže se hráči ve snaze získat cenný lup musí přesunovat na koni. V Gold Rush se po území povaluje hned několik pytlů se zlatem. Avšak pytle jsou opravdu těžké, a tak každý, kdo jej nese na určené místo, je pro malou rychlost snadným terčem pro nepřátele. V módu Grab the Bag je pak pouze jeden pytel, který hráči musí odnést na základnu. Nepřítel má ale k dispozici i dělo.

Na různých místech se v multiplayeru samozřejmě také budou povalovat různé bedny se zbraněmi nebo střelivem. Za splnění určitých úkolů pak bojovník získá zlatou verzi svého kvéru. Ta vypadá opravdu lákavě. V případě potřeby je při útoku dispozici systém Dead Eye, jenž lehce zpomalí čas, aby hráč stihl zaútočit. Jak vše funguje v praxi už okoukněte v novém traileru. Ti největší fanoušci hry možná ocení i nový seznam achievementů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama