mozna-vznika-dalsi-castlevania-pro-xbla
Novinka Možná vzniká další Castlevania pro XBLA

Možná vzniká další Castlevania pro XBLA

Marek Švrkala

Marek Švrkala

3. 5. 2010 12:04
Reklama

Zahraniční server Joystiq dnes přinesl zprávu od „důvěryhodného zdroje“, který tvrdí, že se na Xbox LIVE Arcade chystá návrat klasické série Castlevania s podtitulem Harmony of Despair ve 2D. Tuto značku si Konami v půlce dubna zaregistrovalo v Evropě pro využití v počítačových hrách. Zdroj dále uvedl, že půjde o 2D multiplayerový titul na XBLA s kooperativním režimem pro šest hráčů a bojovým versus survival módem. 

Vše hezky zapadá do souvislosti s nedávno uniklými screenshoty na serveru Never Know Tech, které byly už staženy. Jeden zachovaný obrázek můžete najít na zahraničním fóru neoGAF. Podle informací Never Know Tech mělo jít o hru v klasickém stylu Metroidvanie s několika hratelnými charaktery známými z minulých dílů (Soma Cruz, Alucard, Jonathan Morris, Shanoa a Charlotte Aulin) a také s vypůjčením některých grafických prvků z Castlevanií pro DS a GBA.

Myšlenka na návrat klasiky v HD s kooperativním multiplayerem pro šest hráčů rozhodně nezní zle. Snad se tedy brzy dočkáme také oficiálního odhalení. Ještě připomeňme, že španělský tým Mercury Steam v současnosti připravuje titul Castlevania: Lords of Shadow, jenž má sérii vyslat trochu jiným směrem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama