druhy-dil-littlebigplanet-odhalen-oficialne
Novinka Druhý díl LittleBigPlanet odhalen oficiálně

Druhý díl LittleBigPlanet odhalen oficiálně

Marek Švrkala

Marek Švrkala

10. 5. 2010 16:07 10
Reklama

Naše dnešní dopolední zpráva o odhalení pokračování Little Big Planet dostává plně oficiální rozměr. Společnost Sony už nemá co tajit, a tak nám svou velkou naději pro PlayStation 3 představila v plné parádě úvodním trailerem a sadou screenshotů. Druhý díl Little Big Planet má vyjít v závěru letošního roku. Bude podporovat nové pohybové ovládání PlayStation Move, avšak úplnou podporu pravděpodobně nenabídne hned v den vydání. Hráči ji budou moci využít až po stažení DLC, které vývojáři z Media Molecule připraví po určité době. Z těch nejdůležitějších informací ještě připomeňme fakt, že do druhého dílu Little Big Planet půjdou stáhnout více než dva miliony uživatelský levelů z jedničky upravených pro nový grafický engine.

Informace o samotném herním systému potvrzují uniklé zprávy z časopisu Game Informer. Možnosti hry skvěle demonstruje video, jež naleznete pod článkem - můžete sledovat hned několik různých miniher. Hráč dostane maximální volnost. Se Sackboyovou novou sadou nástrojů si vytvoří prakticky cokoli jej napadne a to včetně vlastních her, pro které může dokonce namapovat speciální ovládání. Koncept LittleBigPlanet se tak neomezuje na skákání, pařani budou moci závodit v různých strojích, střílet, tancovat nebo stvořit třeba kuchyňský simulátor.

Další zajímavou novinkou jsou takzvaní Sackboti – tyto automatické postavy může hráč přidávat do jednotlivých lokací a dávat jim konkrétní úkoly a měnit jejich vlastnosti. Vše zní velmi poutavě, snad se tvůrcům tyto myšlenky podaří splnit při zachování co největší jednoduchosti. Koukněte na video a první obrázky – stojí to za to!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama