rozdily-mezi-killzone-2-a-3
Novinka Rozdíly mezi Killzone 2 a 3

Rozdíly mezi Killzone 2 a 3

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

28. 5. 2010 15:48 9
Reklama

Pokud půjde lidem z Guerilla Games všechno podle představ, přesně za rok se dočkáme třetího dílu střílečky Killzone. Hra byla představena před několika dny, takže nyní jsou nasnadě rozhovory a další vylamování informací z jednotlivých vývojářů. Terčem se pro dnešek stal jeden z producentů, Steven Ter Heide, a snažil se popsat základní rozdíly mezi druhým a chystaným třetím dílem: „Za sebe myslím, že Killzone 2 trpěl na nedostatek pestrého prostředí a činností, které jste ve hře dělali. Od toho se chceme odpíchnout.“ Z jeho pohledu se zdálo, že nejvíce oné chybějící pestrosti nabídly až závěrečné kapitoly hry, kdy hráči dostali možnost ovládat velkého mecha: „Bohužel, mnoho lidí se až sem ve skutečnosti nedostalo,“ doal Ter Heide.

Právě z těchto a jistě i velké spousty dalších důvodů prý vývojáři bedlivě sledují hráčské ohlasy a snaží se ušít třetí díl doslova na míru. Různorodost činností by pak měla být poslední věc, na kterou bychom si měli za rok stěžovat, což se snažil Ter Heide demonstrovat na jedné z budoucích úrovní. Misi tedy začne hráč za masívní zbraní vznášedla, dále bude následovat klasický souboj na zemi, ovšem do potyčky budou již zainteresováni noví nepřátelé s jetpacky na zádech. Aby jim mohli hráči konkurovat, sami dostanou možnost jet-pack použít, čímž se změní celá perspektiva boje. Třešničkou na dortu pak bude raketomet, díky kterému sice budete moci páchat ještě větší paseku v řadách nepřátel, ale bude to chtít opět trochu změnit přístup a taktiku.

Ter Heide ještě v závěru upozornil, že se skutečně jedná o popis jediné mise, a že se všichni snaží, aby i celá hra vykazovala podobné znaky. Snad z toho tedy nebude naopak přeplácaná hra, ke bude všechno a ve výsledku nic. Vývojářům z Guerilla Games ale věříme a není překvapením, že je Killzone 3 na našem seznamu očekávaných her. A ještě poznámka, k dispozici je zcela nová sada obrázků, doporučujeme je nepřeskakovat!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama