zname-data-vydani-nekolika-her-ubisoftu
Novinka Známe data vydání několika her Ubisoftu

Známe data vydání několika her Ubisoftu

Marek Švrkala

Marek Švrkala

29. 6. 2010 16:49
Reklama

Francouzská společnost Ubisoft dnes oznámila data vydání her, které přijdou na trh v říjnu nebo v listopadu. První z nich je Shaun White Skateboarding. Přesun slavného snowboardingového jezdce na čtyři kolečka se na trhu pro PC, PlayStation 3, Xbox 360 a Wii odehraje 1. října. Taneční hra Just Dance 2 exkluzivní pro Nintendo Wii vyjde 15. října.

Nový titul ze známé série - Rabbids Travel in Time - se exkluzivně na Wii představí 12. listopadu. Očekávaný hit Assassin’s Creed: Brotherhood na hráčské peněženky zaútočí o týden později, tedy 19. listopadu a to na PC, Xbox 360 a PlayStation 3. Majitele Maců možná potěší předělávka Splinter Cell: Conviction pro tuto platformu, která dorazí 19. října. Zatím neupřesněný den v tomto měsíci si budou moci fanoušci adventur na Wiičku vyzkoušet adventuru Sherlock Holmes: The Case of the Silver Earring.

V posledním čtvrtletí roku 2010 by měly ještě vyjít tyto tituly od Ubisoftu - Hawx 2, Driver San Francisco a Michael Jackson, dále dvě hry pro Kinect - Motion Sports a Your Shape: Fitness Evolved. Naopak Ghost Recon: Future Soldier a Child of Eden podle plánu vyjdou až v prvním čtvrletí roku příštího.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama