zname-obsah-specialni-edice-gt-5
Novinka Známe obsah speciální edice GT 5

Známe obsah speciální edice GT 5

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

4. 8. 2010 11:39 7
Reklama

Fanoušci závodních her by teď měli zbystřit pozornost. Na evropském PlayStation Blogu se totiž objevil popis superspeciální Signature edice k pátému Gran Turismu, ve které se vedle hry nachází ohromná spousta nejrůznějších bonusů. Hra samotná bude zabalená v luxusní krabici s motivem auta SLS AMG v obsidianové černé barvě, které se mimochodem bude nacházet přímo v krabici ve formě modelu v měřítku 1:43.

Jako frajeři se jistě budete cítit s koženou GT5 peněženkou, ve které navíc bude vstupenka do soutěže o opravdový závodní speciál Mercedes-Benz SLS AMG (soutěž se týká i hráčů z České republiky). Dále v krabici naleznete USB minidisk, plného HD trailerů, železnou klíčenku s logem Gran Turisma, knihu s fotografiemi a koncepty vozidel a okruhů přímo ze hry a úplně na závěr dvousetstránkové vydání magazínu Apex s tipy a triky pro opravdové závodní jezdce a výhledem do budoucnosti nejen závodních her, ale i závodních aut.

Tohle všechno vás příjde sice na astronomických 179.99 euro, ale zase se budete moci pyšnit tím, že jednak máte něco opravdu speciálního (počet kusů Signature edice bude striktně omezen, zatím se neví na kolik) a za druhé, počet bonusů je v tomto případě skutečně ohromující. Komu by se však nechtělo utrácet celou svou výplatu za jednu hru, tak si může koupit "obyčejnou" sběratelskou edici za doporučenou cenu 79.99 euro, jejíž speciální obsah v podobě šesti jiným způsobem nesehnatelných aut bude také jistě stát za to.

Známe obsah speciální edice GT 5
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama