lbp-2-vyjde-spolu-s-ukazkou-move-verze
Novinka LBP 2 vyjde spolu s ukázkou Move verze

LBP 2 vyjde spolu s ukázkou Move verze

Erik Omar

Erik Omar

4. 10. 2010 09:00 1
Reklama

Mnoho komplexních her pro nové pohybové ovládáni PlayStation Move zatím nevyšlo a ve vydavatelských společnostech moc dobře vědí, že chytání salámů na pizzu, krmení virtuální obludky ani akční blbina odehrávající se na kancelářské sesli hráče moc dlouho bavit nebude. Proto je v plánu mimo jiné postupně upgradovat již vyšlé nebo původně „nepohybové“ velké AAA tituly na Move pozitivní. První vlaštovkou je v tomto směru zážitkový Heavy Rain, jehož upravenou demoverzi si již teď můžete stáhnout z PSN.

Dalším velkým titulem, jež později po vydání dostane Move podporu, je i puzzle platformovka LittleBigPlanet 2. Ta, jak dnes oznámil komunitní manager studia Media Molecule James Spafford, předvede pohybové ovládání v 10 demo úrovních přiložených k samotné hře.

„Vedle hlavní hry tu bude i extra hra, která obsáhne zhruba 10 úrovní demonstrujících, jak by mohl Move v LBP2 fungovat,“ prozradil Spafford.

Dále dodal, že krátce po vydání (leden příštího roku) vyjde plnohodnotné DLC, jež bude navrženo čistě pro potřeby ovládání PlayStation Move.

Mimo výše zmíněných titulů se pohybové podpory dočká i FPS Killzone 3 nebo taktická akce SOCOM 4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama