beta-killzone-3-pouze-pro-ps-plus
Novinka Beta Killzone 3 pouze pro PS Plus

Beta Killzone 3 pouze pro PS Plus

Marek Švrkala

Marek Švrkala

7. 10. 2010 18:55 2
Reklama

Pokud patříte k milovníkům akční série Killzone, jistě byste si rádi na svém PlayStationu vyzkoušeli chystaný třetí díl o trochu dříve, než vyjde. Společnost Sony dnes zveřejnila podmínky, které jsou nutné pro získání kódu k betaverzi. 25. října, kdy veřejné testování multiplayeru odstartuje, se bohužel nedostane na všechny. Hratelná beta je totiž omezená pouze pro předplatitele služby PlayStation Plus.

Vytouženého betatestu se ale nemohou zúčastnit ani všichni předplatitelé tohoto servisu. Sony potěší pouze 10 tisíc nejrychlejších zájemců. Podmínkou pro získání přístupového kódu je 13. října (v USA 19. října) zabrousit do Plus sekce PlayStation Network a stáhnout si zde Killzone 3 XMB Theme. Exkluzivní kód získá nejrychlejších 5 tisíc evropských a 5 tisíc amerických uživatelů. Vedle nich se možná usměje štěstí i na účastníky některých soutěží a dalších akcí.

Vývojáři slibují, že v betě představí velkou část multiplayeru. Přístupný bude např. nový mód Operations, pařani budou mimo jiné moci vyzkoušet jetpacky a různá vozidla. Plná verze Killzone 3 dorazí kolem 22. února příštího roku. Šikulové z týmu Guerilla Games tak budou mít ještě dostatek času zapracovat připomínky hráčů a opravit nahlášené bugy. Určitě se podívejte také na nový trailer:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama