zapadni-yakuza-4-s-minimem-uprav
Novinka Západní Yakuza 4 s minimem úprav

Západní Yakuza 4 s minimem úprav

Marek Švrkala

Marek Švrkala

7. 10. 2010 12:42
Reklama

V Japonsku patří akční série Yakuza k největším prodejním trhákům pro konzole značky PlayStation. V poslední době se akce z podsvěti Tokia prosazují také v Americe a v Evropě, hry této série k nám ale přesto stále přicházejí s velkým zpožděním a bohužel s mnoha úpravami. Kupříkladu západní edice třetího dílu oproti japonské verzi z různých důvodů (např. šetření na překladu) postrádá několik miniher a spoustu postranních úkolů. V případě čtyřky by už měly být rozdíly minimální. Blogu Kotaku to potvrdil Aaron Webber se Segy.

Hráči v Evropě a USA se tak mohou těšit například na klubové společnice, které z trojky zmizely, nebo na Mah-Jong, jenž byl jako jedna z miniher vyškrtnut. Webber dále uvedl, že zůstanou všechny postranní úkoly, přiznal ale, že západní edice nebude obsahovat kvíz Answer X Answer, jehož náročný překlad by mohl oddálit plánované datum vydání v březnu příštího roku.

Yakuza 4 pokračuje v duchu populární krimi série, ukazuje ji ale z poněkud odlišné perspektivy a to zejména díky čtveřici hlavních postav. Vedle Kiryu Kazumy hráči budou moci premiérově hrát za další tři hrdiny, z nichž každý má vlastní příběh a historii.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama