cekani-na-gt5-nebude-dlouhe
Novinka Čekání na GT5 nebude dlouhé

Čekání na GT5 nebude dlouhé

Erik Omar

Erik Omar

15. 10. 2010 11:42
Reklama

Ve středu jsme vás informovali o dalším odložení příchodu “Ježíše” žánru automobilových simulací aneb Gran Turisma 5. Jak jistě všichni víte, GT5 mělo na pulty obchodů přifrčet již 3. listopadu, ovšem tak se nestane a co hůř, dva dny po oznámení odkladu stále neznáme oficiální důvody ani aktualizované datum vydání. Obecně se sice předpokládá, že hlavní příčinou zrušení listopadového launche je snaha vypustit GT5 s kvalitnější ochranou proti kopírování, ale oficiální zdroje mlčí.

“Existuje spoustu důvodů, proč potřebujeme ještě trošičku více času, ale jaké... to vám nepovím. Důležité je, že zdržení bude krátké a hra naplní vysoká očekávání,” vypověděl nejmenovaný zdroj ze Sony Computer Entertainment Europe pro server VG247.

Snad jedinou uklidňující zprávou je, že nové datum vydání by mělo být oznámeno do konce tohoto měsíce, ale kdo ví, jestli bude konečné.

Update: Studio Polyphony dnes vypustilo nový trailer, aby alespoň trošku ukonejšilo rozhněvané virtuální závodníky, kteří už se své kopie GT5 nemohou dočkat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama