gran-turismo-5-je-hotove
Novinka Gran Turismo 5 je hotové!

Gran Turismo 5 je hotové!

Marek Švrkala

Marek Švrkala

2. 11. 2010 21:26 10
Reklama

Aktualizováno: Jako blesk z čistého nebe nás nyní zasáhla zpráva zahraničního blogu Jalopnik, která vyvrací předchozí informace serveru Eurogamer. "Disky s Gran Turismem 5 se právě lisují," uvedl sám Kazunori Yamauchi, hlavní vývojář celé série, v odpovědi na otázku redaktora známého blogu zabývajícího se automobilovým průmyslem v připravovaném rozhovoru. Hra je tedy skutečně blízko a předvánoční trh by měla stihnout. Vše dokládá i ilustrační fotografie z interview, kde Yamauchi usměvavě ukazuje, jak se lisují vysněné disky. Snad nás tento protřelý lišák nevodí za nos.

Původní zpráva: Podle původních plánů už dnes měli rozbalovat krabice s nápisem Gran Turismo 5 hráči v Americe, zítra bychom se pak dočkali i my v Evropě. Nakonec ale možná jednu z nejočekávanějších her historie nenajdeme ani pod vánočním stromečkem. Tvrdí to alespoň anonymní zdroje z videoherního průmyslu, které citoval zahraniční server Eurogamer. Jeden ze zdrojů „nedává příliš naděje“, že by to společnost Sony stihla před koncem roku.

Po odložení, o němž zástupce Sony informoval v půlce října, jsme byli několikrát ujištěni, že hra skutečně předvánoční trh stihne. S vydáním před Štědrým dnem už ale nepočítají ani některé obchody (např. Gamestop hru řadí na 1. leden 2011). Kdy se tedy nakonec dočkáme?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama