gt5-se-instaluje-50-minut
Novinka GT5 se instaluje 50 minut

GT5 se instaluje 50 minut

Erik Omar

Erik Omar

19. 11. 2010 14:55 7
Reklama

Někteří z vás nejspíš znají obrovské fórum Gtsurgeons.com zabývající se sérií Gran Turismo. Právě jeden z přispěvovatelů tohoto fóra, konkrétně človíček s přezdívkou Amar212, má to štěstí již vlastnit jednu kopii abnormálně očekávaného závodního titulu Gran Turismo 5. A že není Amar212 sobec, dokazuje svou ochotou podělit se zhruba týden před vydáním o několik postřehů z finální verze.

Co bude nedočkavé hráče zajímat nejvíce, je asi čas, který je potřeba protrpět během prvotní instalace. Hra sice prý sama varuje, že hodlá kopírovat 6,4 GB dat celých 50 minut, ovšem reálný čas je něco kolem 40 minut (záleží na typu vaší PS3).

Druhým zajímavým postřehem je fakt, že má každé auto tzv. „demo“ mód, v němž je hráči předveden libovolný model automobilu. Vehikl sice nelze ovládat, ale nudit se u jeho sledování také nebudete, jelikož je během neovladatelné testovací jízdy možné zkoumat popis, historii a různé statistky.

Další postřehy jen bodově:

 

  • Zvuk je v porovnání s předchozím dílem mnohem lepší.
  • Vyhrávání závodu zpravidla nemusí zpřístupňovat nová auta. Když už ale nějaké získáte, dostanete lístek na jeho odemknutí, který můžete využít nebo darovat.
  • Jde upravovat veškeré HUD (statické) ukazatele.
  • Opotřebovávají se pneumatiky a dochází benzín (obojí lze vypnout).

 

Tak to by bylo vše. Cože? Že se teď opravdu nemůžete dočkat? Tak to vás jistě potěší nejnovější drb: GT5 vyjde v Evropě o dva dny později, tedy až 26. listopadu. Sice nejde o oficiální informaci, ale víte, co se říká? Na každém šprochu pravdy trochu. Jak by řekli v Top Gearu: „S tímto moudrem se loučíme a zase za týden.“ Ale uvidíme Gran Turismo 5 příští týden i my Evropané?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama