mrknete-se-na-gameplay-videa-z-gt-5
Novinka Mrkněte se na gameplay videa z GT 5

Mrkněte se na gameplay videa z GT 5

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

22. 11. 2010 10:45 6
Reklama

Jelikož se konečně blíží datum vydání pátého dílu závodnické série Gran Turismo, je pochopitelné, že internet zaplavují nejrůznější videa právě z této hry. Pokud se na ně ovšem odmítáte dívat kvůli tomu, abyste nepřišli o překvapení, tak minimálně v případě následujících dvou byste měli udělat výjimku. To první ukazuje jízdu v hustém dešti a pochopitelně v něm nesmí chybět ani pohled z kabiny, kdy se stěrače sice snaží, ale ani náhodou si nestíhají poradit s přívalem deště, tudíž není vidět ani ň. Jestliže jste hráli některý z předchozích dílů, tak vám asi nemusíme říkat, po kterém že okruhu se to ta nablýskaná auta prohání...

Pokud jsme u prvního videa poznamenali, že není vidět ani to ň, tak v případě této jízdy na sněžné trati v Chamonix nevidíte ani ten háček nad n. Nezapomeňte si pochopitelně obě videa přepnout do vyšší kvality.

A jako bonbónek pro vás máme fanouškovské intro, složené z doposud uvolněných trailerů ke GT 5, několika obrázků z britské show Scream of Science a podložené songem Rebirth od kapely Hadouken! Moc bychom se nezlobili, kdyby se toto video objevilo i ve finální hře, co myslíte?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama