autori-serie-yakuza-pripravuji-strilecku
Novinka Autoři série Yakuza připravují střílečku

Autoři série Yakuza připravují střílečku

Marek Švrkala

Marek Švrkala

29. 11. 2010 12:29
Reklama

Toshihiro Nagoshi, duchovní otec série Yakuza, pravděpodobně pracuje na sci-fi střílečce Binary Domain. Tvrdí to alespoň čtenář magazínu Famitsu, který na japonském fóru 2ch napsal o obsahu dalšího čísla ještě před jeho vydáním. Informace je tedy zatím nutné brát s rezervou, stále musíme čekat na oficiální potvrzení. Nová akce se ale jeví hodně zajímavě.

Střílečka je zasazena do Tokia roku 2080, kdy je toto obrovské japonské město rozděleno na oblasti pro bohaté a chudé. Technologický vývoj oproti dnešku výrazně pokročil, každodenní život lidí výrazně ovlivňují roboti. Hráč se utká hlavně s nimi, příběh ale zatím nebyl přílíš přiblížen. Tvůrci slibují vyspělou umělou inteligenci, důraz kladou také na online multiplayer. Sega chce Binary Domain zacílit na celosvětové publikum, akce (není jasné, zda z third nebo first person pohledu) tak primárně není zaměřena na japonské nadšence. Měli bychom se jí dočkat i my v Evropě.

Tým pod vedením Toshihira Nagoshiho se tak rozhodně nenudí. Vedle této zatím oficiálně nepotvrzené sci-fi střílečky totiž tvoří ještě pátý díl série Yakuza.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama