chysta-se-dalsi-vylepsovani-gt5
Novinka Chystá se další vylepšování GT5

Chystá se další vylepšování GT5

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

1. 12. 2010 13:54 2
Reklama

Proti všem vysokým hodnocením a popisům skvělých zážitků z nového Gran Turisma stojí jako kontrast úvahy o tom, že hra nenaplňuje všechny sliby, které vývojáři dávali. Ať už se přikláníte k jakémukoliv názoru, vylepšovat se toho dá pořád hodně a bez okolků s tím souhlasí i hlavní designér Kazunori Yamauchi. Ten odpovídal na dotazy hráčů přes Twitter a odhalil tak některé změny, které se v budoucnu plánují.

První, co přišlo na přetřes, byly stíny, které se někomu jeví jako velmi kostrbaté a neodpovídající. Problémem je prý volná kamera s možností zvolit si vlastní úhel sledování a také systém dynamických světel, vše by se mělo v budoucnu zlepšit. Platí to zároveň také pro online funkce, které prý budou přidávány jedna za druhou počínaje funkcí lobby, tzv. lounge. Začátkem prosince bychom se také měli dočkat updatu, který výrazně vylepší poškození aut, do jaké míry zatím ale nevíme.

Z věcí, které jsou zatím jen úvahami Yamauchiho pak můžeme vybrat možnost uploadovat na YouTube záznam závodu, který byl nakonec z finální verze hry odstraněn, protože spořádal příliš paměti a vývojáři neměli čas všechno správně vyladit. A aby toho nebylo málo, možná se v budoucnu dočkáme také speciálního otevřeného módu, v rámci kterého budete jezdit se svým autem otevřenou krajinou a pravděpodobně i městy a dostanete možnost také vystoupit z auta a zkoumat terén po svých…

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama