kooperace-v-killzone-3-potvrzena
Novinka Kooperace v Killzone 3 potvrzena

Kooperace v Killzone 3 potvrzena

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

14. 12. 2010 16:15 3
Reklama

Je celkem úsměvné, že nejspekulovanějším prvkem chystaného třetího dílu série Killzone je kooperativní multiplayer v kampani. Debatu kolem tohoto prvku zavinil jeden nevinný screenshot, který rozdělil obrazovku na dvě poloviny a až do dnešního dne se nevědělo, zda jde jen o nějaký žert, či se skutečně jedná o legitimní informaci. Vše potvrdil manažer studia Guerilla, Herman Hulst. Režim rozdělené obrazovky totiž použil v rozhovoru pro server 1UP jako ukázku toho, co dovede engine v třetím dílu oproti už tak dobře vypadající dvojce.

"V Killzone 2 jsme nevyužili mnoho výpočetního výkonu, ačkoliv se nám tehdy zdálo, že už zkrátka dále jít nemůžeme. Dám vám příklad - umístili jsme level z Killzone 2 do grafiky třetího dílu a vytížení PS3 bylo sotva poloviční. Je to vidět i v případě rozdělené obrazovky, která vypadá naprosto skvěle, i když PS3 musí v jednu chvíli renderovat dvě scény."

Vzhledem k tomu, že přítomnost rozdělené obrazovky je v dnešní době dost zpátečnický krok, pokud není doprovázen i online kooperací, považujeme za téměř samozřejmé, že Guerilla na nás ve třetím díle chystá velmi adrenalinovou kampaň, kterou si budeme moci projít ne sami, ale s kamarády bok po boku. Datum vydání se již blíží - už 22. února budeme moci s Helghasty skoncovat jednou provždy. Tedy... snad.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama