l-a-noire-nabidne-50-hodin-dialogu
Novinka L.A. Noire nabídne 50 hodin dialogů

L.A. Noire nabídne 50 hodin dialogů

Marek Švrkala

Marek Švrkala

17. 1. 2011 13:40 3
Reklama

Detektivní thriller L.A. Noire by vedle skvělé hratelnosti měl těžit také ze zajímavých rozhovorů. Tvůrci ze studia Team Bondi připravili více než 50 hodin dialogů. „Celkem jsme za použití technologie MotionScan nahráli přes 50 hodin rozhovorů – to je srovnatelné s dvěma sezónami televizního seriálu," uvedl na serveru IGN Brendan McNamara, šéf studia Team Bondi. Všechny se do výsledného produktu samozřejmě nedostanou, velkou část z nich ale hráči prožijí. Obrovské množství dialogů autoři museli připravit hlavně vzhledem k nelinearitě jednotlivých detektivních případů. „Každý případ nabídne zvraty, které záleží na vašich rozhodnutích. Různé cesty vás postupně dovedou k rozluštění případu, často vám ale také dají důvod vrátit se zpátky a určitou část hry si zopakovat jinak,“ vysvětlil McNamara.

Technologii MotionScan již společnost Rockstar představila dříve. Mnohé hráče zaujala, záběry nasnímané pomocí mnoha kamer totiž vypadaly velmi reálně. Pro L.A. Noire se navíc hodí skvěle. „Jde o velkou část hry, protože je spojena se základními herními mechanismy. Detektiv musí analyzovat chování podezřelých a všímat si jejich emocí během výslechu. Je to průkopnická technologie, která herní zážitek posouvá dál,“ řekl vývojář. Použije tak společnost Rockstar MotionScan i do svých dalších projektů? „Rádi bychom technologii implementovali všude, kde to bude možné. Zda je její použití vhodné, ale vždy závisí na konkrétním projektu. MotinScan je více než pouhý výsledek, jde o jiný přístup k hernímu vývoji, takže nebude vždy fungovat,“ řekl vývojář.

L.A. Noire vyjde na Xbox 360 a PlayStation 3 pravděpodobně na jaře letošního roku. V minulém týdnu a dnes se objevily nové screenshoty, mrkněte se na ně:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama