detektivka-l-a-noire-vyjde-v-kvetnu
Novinka Detektivka L.A. Noire vyjde v květnu

Detektivka L.A. Noire vyjde v květnu

Marek Švrkala

Marek Švrkala

24. 1. 2011 15:24 4
Reklama

Aktualizováno: Společnost Rockstar Games datum vydání potvrdila. V Evropě se L.A. Noire dočkáme tři dny po Severní Americe, tedy 20. května. Přikládáme ještě zmíněné trailer s in-game záběry!

Původní zpráva: Letošní květen pravděpodobně bude ve znamení vydání dvou dlouho odkládaných titulů. Hned na 6. května je naplánovaná střílečka Duke Nukem Forever. O peripetiích vývoje pokračování legendární akční hry bylo napsáno už mnoho, přejděme tak rovnou k druhému kousku, který asi v květnu dorazí na pulty obchodů. Thriller L. A. Noire má za sebou také dlouhou historii, vždyť naším novinkovým servisem poprvé proběhl v roce 2005, kdy o něm promluvil jeden z členů australského studia Team Bondi.

Chystaná detektivka už měla být na trhu, nakonec ji ale tvůrci odsunuli až na první polovinu tohoto roku. O víkendu na YouTube unikl nový trailer, který upřesnil datum vydání na 17. květen (pravděpodobně pro USA). Společnost Take-Two video záhy nechala stáhnout, brzy se snad dočkáme jeho opětovného zveřejnění oficiální cestou. Je dost pravděpodobné, že datum bude souhlasit. Ve stejném okénku loni totiž vyšla také westernovka Red Dead Redemption, která se nakonec stala jedním z největších hitů roku. Čeká podobný scénář i L.A. Noire, další originální titul ze studií Rockstar Games?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama