open-beta-killzone-3-startuje-3-unora
Novinka Open beta Killzone 3 startuje 3. února

Open beta Killzone 3 startuje 3. února

Marek Švrkala

Marek Švrkala

24. 1. 2011 09:35
Reklama

Akční série Killzone od nizozemského studia Guerrilla Games je jednou z nejzajímavějších exkluzivit pro konzoli PlayStation 3. První dva díly za sebou nechaly nesmazatelnou stopu, je pravděpodobné, že podobně na hráče zapůsobí i trojka, která už je v lisovnách a 25. února bude také na pultech evropských obchodů. Ti největší šťastlivci si multiplayerovou část Killzone 3 mohli vyzkoušet již v říjnu, kdy odstartovala uzavřená betaverze. Nakonec se dočkají všichni, testování multiplayeru totiž bude pokračovat i těsně před vydáním hry.

Tentokrát půjde o otevřený betatest, tudíž se jej budou moci zúčastnit všichni zájemci, kteří mají přístup na PlayStation Store. Beta od 3. do 15. února nabídne pouze jednu mapu (Frozen Dam), avšak hráči si v ní vyzkouší hned čtyři herní módy. Nebude chybět klasický team deatmatch Guerrilla Warfare (až pro 16 hráčů), mód Warzone z druhého dílu (až 24 hráčů se střídá v plnění pěti mini misí jako search and destroy) a Botzone, kde se hráči v soubojích s boty mohou seznámit s ovládáním. Novinkou je mód Operations, boje v lineárních misích v něm doplňuje příběh.

Více informací o atmosférické střílečce se dozvíte v obsáhlých dojmech Petra Streckera. Nepřehlédněte také česky otitulkovaný příběhový trailer na naší Hrej TV.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama