film-dead-space-nebude-levny-smuk
Novinka Film Dead Space nebude levný šmuk

Film Dead Space nebude levný šmuk

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

31. 1. 2011 21:30 2
Reklama

Ačkoliv už pod hlavičkou značky Dead Space vyšly nejen tři hry (jednička, dvojka, Extraction), ale i komiks, animovaný krátký film, různé hračky, repliky postav i předmětů a soundtrack, tvůrci ze studia Visceral míří ještě výš - až na stříbrné plátno. Ohledně případného filmového zpracovní akční hry s prvky hororu se rozpovídal Ian Milham pro BBC.

"Hrozně rádi bychom v kinech viděli adaptaci naší hry. Dokonce už kvůli tomu probíhaly některá jednání, nicméně jediný výsledek, která přinesla je to, že si na něm musíme dát pořádně záležet. Je to stejné jako s Dead Space hrami. Celá série už by neexistovala nebýt toho, že se jí věnujeme s velikou péčí", rýpnul si Milham do DICE a jejich Mirror's Edge.

"Rozhodně nechceme jen dojnou krávu na peníze, ale něco skutečně pořádného, za co bychom se nemuseli stydět." Když už je řeč o videu a Dead Space 2, tak ještě předtím, než se poženete do multiplexu s prosbou dvou lístků na "Ajzaka Klárka" a dva popcorny se mrkněte na naši videorecenzi druhého dílu Dead Space, kterou připravil Zdeněk Princ.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama