chysta-se-pokracovani-demon-s-souls
Novinka Chystá se pokračování Demon's Souls

Chystá se pokračování Demon's Souls

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

2. 2. 2011 10:24
Reklama

Nestává se příliš často, aby se hra, kterou spousta světových médií hodně upozadila, stala díky šuškandě velkým hitem. Naposledy se to povedlo extrémně těžké bojovce Demon's Souls od firmy From Software. A vzhledem k tomu, že jednička byla tak úspěšná, bylo pravděpodobné, že se dočkáme i dvojky. Ta je nyní oficiálně potvrzena a bude se jmenovat Dark Souls. První detaily o hře se objevily v japonském časopise Famitsu. Vydání bychom se měli dočkat již na konci tohoto roku a to nejen na PS3, jako u původní hry, ale rovněž na Xboxu 360. Pokud čirou náhodou bydlíte v Japonsku, tak tam exkluzivita pro PS3 stále platí a verzi pro X360 si tam nekoupíte.

Jak asi tušíte, u druhého dílu nenastanou ty problémy, jaké byly s distribucí jedničky, která se velmi dlouho nemohla prosadit na západní trhy. Distribuci Dark Souls v Evropě a USA bude nyní zajišťovat Namco Bandai, tudíž by snad vše mělo proběhnout bez problémů. Autoři slibují, že styl Dark Souls se bude velmi podobat tomu, jaký jsme si tak oblíbili u jedničky. Budeme se však pohybovat po daleko rozsáhlejším světě, který by měl být daleko detailnější s více místy na prozkoumání. Místo jednotlivých regionů se však budeme pohybovat na jedné velké mapě bez nutnosti nahrávání, což zní zajímavě.

Novinkou by také mělo být vytváření postavy jaksi "na pochodu". V jedničce jste si na začátku museli zvolit jednu ze tříd a nemohli jste již nic měnit, pokud se vám v polovině hry přestala ta či ona třída líbit. Nyní si jednoduše budete moci vrážet zkušenostní body do jednotlivých vlastností. Vrátí se pochopitelně i kooperace a online funkce s "našeptáváními" od ostatních hráčů. Takže ještě jednou, Dark Souls, pokračování Demon's Souls, vyjde na konci roku 2011 na PS3 a X360.

(obrázky pod novinkou jsou z Demon's Souls)

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama