onimusha-se-zrejme-docka-dalsiho-dilu
Novinka Onimusha se zřejmě dočká dalšího dílu

Onimusha se zřejmě dočká dalšího dílu

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

7. 2. 2011 09:50 3
Reklama

Pamatujete si ještě na sérii Onimusha? Tento netradiční mix akční adventury, kombinovaný s reálnými historickými postavami a trochou neškodných puzzlíků vycházel na PS2, Xboxu a PC mezi lety 2001 a 2006, od té doby však po ní není ani vidu, ani slechu. Přitom se jedná o pátou nejúspěšnější sérii, kterou Capcom kdy vydal. Nyní však, podle Yoshinoriho Ona, přišel opět její čas. Muž, který má velké slovo nejen co se týče série Street Fighter, ale i obecně v celém Capcomu, si myslí, že Onimusha pro současné konzole není vůbec špatný nápad. Není však možné jenom vzít staré nápady a přepracovat je do lepší grafiky.

"Rozhodně bych nechtěl opakovat ty věci, které jsme v sérii již vyzkoušeli. Myslím, že by nebylo špatné se posunout od singleplayerového zážitku k něčemu většímu. Nemám tím na mysli přímo multiplayer, ale spíše nějaký perzistentní svět, v němž by se hráči mohli potkávat a řešit problémy společně. Pochopitelně to ještě není finální slovo, ale pokud mě napadne hratelná forma tohoto nápadu a já budu cítit, že to je to pravé ořechové, rozhodně je budu prezentovat mým šéfům. Onimusha si zaslouží další díl."

Pokud byste měli kouzelnou hůlku a mohli si přičarovat do další Onimushy jakýkoliv prvek, po čem byste sáhli nejdříve? Nám by se rozhodně líbil comeback Jeana Rena jakožto jednoho z hlavních protagonistů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama