po-crysis-2-unikl-take-treti-killzone
Novinka Po Crysis 2 unikl také třetí Killzone

Po Crysis 2 unikl také třetí Killzone

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

14. 2. 2011 09:46 6
Reklama

Zpráva o tom, že se na internet dostal takřka kompletní kód akční pecky Crysis 2 ještě nestačila ani vychladnout, a už tu máme další podobnou nepříjemnost. V pozici poškozených jsou nyní lidé ze Sony a vývojáři z týmu Guerilla Games, kteří připravují třetí díl série Killzone. A právě o ten v tuto chvíli jde – jak už jste totiž pochopili z úvodu této zprávy, Killzone 3 se dostal do pracek nenechavých pirátů.

Dva týdny před vlastním vydáním se už na torrentech povaluje bezmála 42GB image hry, který lze spustit na hacknutých konzolích PlayStation 3. Pro Sony je to v podstatě první záležitost tohoto druhu, neboť PS3 byla prolomena teprve nedávno, něco nám ale naznačuje, že si na tuto praxi budou muset v Japonsku hodně rychle zvyknout. A pokud se ptáte, kdo to všechno spískal, připomínáme vám jméno jednadvacetiletého George Hotze, známého též pod přezdívkou GeoHot. Tenhle hacker má na triku prolomení i dalších zařízení a momentálně řeší hned několik soudních tahanic najednou. Sony navíc hrozí, že potrestá každého, kdo používá, nebo dále šíří GeoHotův kód k prolomení konzole, snad se jim tedy tenhle boj s větrnými mlýny přeci jen podaří vyhrát.

A pokud se ptáte, co my a Killzone 3, můžeme vás ujistit, že ji pro vás už v těchto chvílích testuje Jirka Pavlovský. Recenzentskou verzi hry jsme obdrželi minulý týden a dosavadní dojmy shrnuje jirka jedinou větou: "Je to boží!"

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama