oznamena-rpg-strategie-orcs-must-die
Novinka Oznámena RPG strategie Orcs Must Die!

Oznámena RPG strategie Orcs Must Die!

Marek Švrkala

Marek Švrkala

28. 2. 2011 19:27 2
Reklama

Studio Robot Entertainment, tvořené bývalými zaměstnanci Ensemble Studios, oznámilo vývoj strategie Orcs Must Die! Půjde o mix akce, RPG a strategie ve fantasy prostředí. Vše připomíná tower defense strategie – hráči budou se svým avatarem bránit pevnosti před nájezdy orků za pomoci široké škály různých pastí a zbraní. Tvůrci slibují chytlavou hratelnost v hezkém grafickém kabátku, který můžete posoudit z obrázků nebo videa pod textem. Orkové budou muset zemřít na PC a konzolích Xbox 360 a PlayStation 3. Hra bude distribuovaná v létě letošního roku výhradně digitálně za zatím neupřesněnou cenu.

Pokud patříte k pozorným fanouškům strategií, pak jistě víte, že lidé z Robot Entertainment pracují také na chystaném free-to-play onlinovém pokračování série Age of Empires. Nyní je už aktuální čas minulý, tedy pracovali – vývoj totiž přebralo studio Gas Powered Games. Za změnou vývojářského týmu není třeba hledat žádné spiklenecké teorie, vše prý bylo takto naplánované už delší dobu, jak na blogu hry odhalil její producent. Hra by neměla být nijak zdržena, stále je v plánu vydání v letošním roce.

Nyní už je tak jasná i přičina nedávného pozastavení vývoje Kings and Castles, přednost dostala spolupráce s Microsoftem na dokončení Age of Empires Online. Každopádně bude zajímavé sledovat, jak další pokračování slavné strategické série nakonec dopadne. Tým kolem Chrise Taylora je velmi šikovný. Jeho adaptace známé značky nás může mile překvapit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama