predstaveni-antihrdinky-z-uncharted-3
Novinka Představení antihrdinky z Uncharted 3

Představení antihrdinky z Uncharted 3

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

9. 3. 2011 14:59
Reklama

O třetím díle výpravné série Uncharted jste si už mohli na našich stránkách přečíst první detaily. Prozrazovaly především zasazení do pouště a hlavní dějovou zápletku. Detaily však dávkují lidé z Naughty Dog postupně a na dnešek si přichystali odhalení nepřítele číslo jedna.

Nathan Drake, tedy postava, za kterou v Uncharted hrajete, se už na svých cestách potkal s lecčíms. Ať už to byli piráti, ozbrojení dealeři, zloději, mutanti, poradil si s vrtulníkem, vyzrál nad tanky a celkově si toho užil tolik, že by to pro obyčejné smrtelníky vystačilo hned na několik životů. Jenže pozor, ve třetím díle na něj čeká něco, co hravě strčí všechno zmíněné do takové té malé falešné kapsičky nad normální kapsou u riflí. Žena!

Jmenuje se Katherine Marlowe, je to Britka a podle všeho je napojena na Nathanovu minulost. Její prsty sahají až ke konspiraci, datované od doby vlády královny Alžběty I., propletla se osudem Nathanova partnera Sullyho a navrátí do hry linku vinoucí se kolem Francise Drakea. Ve videu, které je součástí tohoto malého odhalení, navíc Marlowe ukradne Nathanovi jeho prsten a je nad slunce jasné, že tím to ani náhodou neskončí.

Naopak, vše začíná až v listopadu, kdy hra vyjde exkluzivně pro PS3. A ještě dodáme, že video jasně demonstruje úsilí přiblížit se v prostřihových scénách k filmům, což se údajně daří ještě lépe při zapnutém 3D zobrazení. My s ním sice dobrou zkušenost z dosud prezentovaných her nemáme, ale vývojáři na 3D lákají, jak se dá. Slibují například, že trojrozměrné zobrazení nabídne větší úhel, pod kterým můžete vykukovat zpoza rohů, nakolik to ale bude funkční se neodvažujeme odhadovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama