pribeh-l-a-noire-vydrzi-25-az-30-hodin
Novinka Příběh L.A. Noire vydrží 25 až 30 hodin

Příběh L.A. Noire vydrží 25 až 30 hodin

Marek Švrkala

Marek Švrkala

14. 3. 2011 18:59 4
Reklama

Mnohé hry v poslední letech negativně zaujaly krátkou single-playerovou kampaní. To by ale neměl být případ detektivního thrilleru L.A. Noire, vždyť očekávaný projekt společností Rockstar Games a Team Bondi je na kvalitní příběh výhradně zaměřen. Podle informací z uzavřené přednášky pro novináře na nedávné výstavě PAX East by 23 případů hlavní části kampaně mělo vydržet 25 až 30 hodin.

Do těchto čísel nejsou započteny nepovinné případy, které mají nastínit historii některých vedlejších postav, a různá DLC a bonusy k předobjednávkám, jako je nedávno odhalený Případ zavražděné modelky. Bonusy za nákup u různých obchodů navíc nebudou exkluzivní navždy, po jisté době by se měly objevit jako DLC na příslušných sítích. Otázkou stále zůstává možnost nového hraní stejných případů - jejich vyšetřování mají výrazně ovlivňovat vaše rozhodnutí, a tak se herní doba může ještě příjemně prodloužit.

Do informačního pásu pod novinkou přikládáme trailery, které jsme pro vás na Hrej TV česky otitulkovali. L.A. Noire v Evropě vychází 17. května.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama