obleknete-se-jako-pravy-solid-snake
Novinka Oblékněte se jako pravý Solid Snake

Oblékněte se jako pravý Solid Snake

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

5. 4. 2011 08:36
Reklama

I když od vydání hry Metal Gear Solid: Peace Walker uplynul téměř celý rok, lidé z firmy Konami stále přemýšlí, jak alespoň trochu podpořit povědomí o hře, případně i její prodeje. A přišli s celkem originálním řešením - zavedením vlastní Metal Gear Solid módní značky, pod kterou se vejdou jak "obyčejná" trička s potiskem, tak přímo oblečení, jež se objevilo i ve hře. Nejde o žádné fórovky a třeba takový kabát s kalhotami by se klidně mohl hodit i těm, kteří o Metal Gear Solid nikdy neslyšeli, ale rádi si třeba zajdou zahrát paintball. Podle Careen Yapp z Konami byl Peace Walker takovým úspěchem (zřejmě v porovnání s původními odhady), že jim to umožňuje vyzkoušet trochu odlišné způsoby marketingové kampaně.

Módní řada bude zatím k dispozici pouze v pánské kolekci v amerických a kanadských online obchodech, tudíž by neměl být nejmenší problém si fajnovou vojenskou hučku, nebo fešnou košili objednat i k nám do České republiky. Dá se navíc předpokládat, že pokud bude mít tato řada úspěch, tak se nejen dočkáme další, třeba při uvedení dalšího dílu Metal Gear Solid, ale hlavně se toho chytne třeba některý z britských obchodů, odkud je přeci jen dovážka poněkud jednodušší. Nebo že by se pochlapil některý z českých herních distributorů? Kdo ví...

Informace pochází přímo z oficiálních stránek Konami. Na jednotlivé kousky, které přijdou do prodeje jedenáctého dubna, se můžete podívat v galerii pod novinkou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama