v-dubnu-vyjde-strategie-under-siege
Novinka V dubnu vyjde strategie Under Siege

V dubnu vyjde strategie Under Siege

Marek Švrkala

Marek Švrkala

18. 4. 2011 15:31 1
Reklama

Vývojářský tým Seed Studios dnes oznámil, že chystaná strategie Under Siege v Evropě vyjde 27. dubna. Hra exkluzivní pro konzoli PlayStation 3 bude distribuována digitálně pomocí služby PlayStation Network. Cena je stanovena na 15 Euro. Nenápadný projekt malého portugalského studia byl oznámen už v roce 2009, vzhledem k několika odkladům ale definitivně vyjde až letos po třech letech vývoje.

Jednou z příčin zdržení byla možná implementace ovládání PlayStation Move, které jistě pomůže k tomu, aby byla tato realtimová strategie jednoduše ovladatelná. I na klasickém DualShocku by ale vše mělo být příjemné. Hráč se může těšit na středověký fantasy svět plný různých ras, jednotek a nepřátel. Příběh se točí kolem trojice hlavních postav – Eirika, Karima a Asgeira. Proti invazi armády krále Ingvara budou ale bojovat i další, bezejmenní hrdinové. Hratelnost je postavená na kombinaci různých herních fází. V přípravné části mise nejprve rozmístíte jednotky, abyste s nimi v bojové fázi vyzvali nepřátele a získali tak peníze potřebné pro další rozvoj. Připravena je jak single-playerová kampaň, tak lokální i online multiplayer.

Tvůrci si hodně slibují od obsahu vytvářeného uživateli. Ke hře je totiž přiložen editor, v němž mohou zájemci vytvářet mapy a sdílet je s dalšími fanoušky. Under Siege cílí také na sociální sítě, kam lze jednoduše přímo ze hry zaslat video nebo obrázek. Screenshoty si ale můžete prohlédnout už nyní v našem informačním panelu...

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama