psn-uz-sest-dni-nefunguje
Novinka PSN už šest dní nefunguje

PSN už šest dní nefunguje

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

26. 4. 2011 11:56 18
Reklama

Pokud vlastníte konzoli PlayStation 3, určitě jste zaznamenali, že nefunguje služba PlayStation Network a všechny věcí s ní spojené. Nezahrajete si multiplayer, nezúčastníte se běžících betatestů a nestáhnete si žádnou demoverzi. Samo o sobě by se to omluvit dalo, nicméně lidé ze Sony vyjma krátkých prohlášení už šest dní mlčí a nechtějí sdělit nic konkrétního.

Zatím tedy musíme vycházet ze spekulací a věcí, na jejichž potvrzení Sony nepotřebujeme. Pokud jsou pravdivé informace o tom, že skupina hackerů napadla PSN, mohli bychom k tomu ještě přihodit spekulaci, jak se celý útok odehrál. Podle všeho za tím bylo odhalení možnosti, jak krást z PSN obsah prostřednictvím „nákupu“ na falešná čísla neexistujících kreditních karet.

Oficiálně pak v Sony pracují na přestavbě celé sítě a implementaci ochranných mechanismů po zásahu zvenčí, za který podle vlastního vyjádření nenese často skloňovaná skupina hackerů pod označením Anonymous zodpovědnost. Lidé ze Sony pak sdělili, že pracují na tom, aby byla síť opět online, a když už jsou v tom, zabezpečují, co se dá. „Děkujeme za vaší trpělivost a žádáme vás o trochu více času,“ říkají zástupci Sony a nejen my už čekáme na vysvětlení celé situace.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama