sony-oznamuje-akci-starhawk
Novinka Sony oznamuje akci Starhawk

Sony oznamuje akci Starhawk

Erik Omar

Erik Omar

13. 5. 2011 13:13 2
Reklama

Sony tento týden vybraným novinářům předvedla sci-fi akci Starhawk, ale až dnes ji oficiálně oznamuje. Tím padlo i informační embargo a my už tak víme, že se v duchovním pokračování oblíbené multiplayerovky Warhawk můžeme těšit na několik zajímavých změn.

Tou nejzásadnější je pravděpodobně přerod ve velkou tříáčkovou hru, jež má na starosti studio LightBox společně s pobočkou Sony v Santa Monice. Vedle perfektního multiplayeru, na kterém byl postaven předešlý díl, se tak dočkáme i plnohodnotného singlplayeru s hutným příběhem. V tom půjde o Rift - těžebními společnostmi žádanou, ale setsakramentsky nebezpečnou látku; po kontaktu s sní totiž člověku začne odpadávat maso. Právě nešťastníci potřísnění Riftem, označovaní jako „vyvrženci“, pak budou hrát v hlavní kampani roli padouchů, které bude muset hlavní hrdina Emmet Graves spolu s parťákem Cutterem rozstřílet na maděru.

Pomáhat by jim v tom měl systém „Postav a bojuj“, jež umožní měnit bojiště např. tím, že na něm vystavíte pasivní obranu (věže) nebo továrny na létající Hawky, či pojízdné Jeepy.

Hra samozřejmě nabídne i multiplayer, který (za předpokladu, že se do vydání v roce 2012 podaří plně zprovoznit PSN) pojme až 32 hráčů. Zhruba 13 minut gameplay záběrů ze hry můžete vidět ve videu pod novinkou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama