patch-pro-brink-resi-spoustu-problemu
Novinka Patch pro Brink řeší spoustu problémů

Patch pro Brink řeší spoustu problémů

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

16. 5. 2011 09:58 1
Reklama

Multiplayerová střílečka Brink to od nás v recenzi pěkně schytala. Pouhé 4 body pro hru, která byla opěvována a oslavována dlouho před vydáním mohou působit jako šok, nesmíme však zapomenout na jeden podstatný fakt. Všechny hry, které se soustředí na hru více hráčů, zrají postupem času jako víno, některá rychleji, jiná pomaleji. V případě Brink by to ale mohla být ta první varianta, neboť už dnes pro nás mají vývojáři první větší patch.

Na konzolích i PC opravuje spoustu velkých problémů, zejména s lagováním a matchmakingem. Co je důležité, počet hráčů byl téměř ve všech herních variantách upraven na osm, čímž se sice odbourávají lagy, ale hráči tím přichází o hektičtější momenty. Na druhou stranu se ale mohou pustit do hraní „nového“ módu Big Teams, kde je i nadále možné rubat se v šestnácti lidech najednou.

A na závěr čistě informativně, lidé ze Splash Damage už mají v ruce statistiku prodejů hry, ze které vyplývá, že se Brink hraje prozatím nejvíce na Xboxu 360. Celkový poměr X360 – PS3 – PC je v procentech 69:23:8.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama