l-a-noire-zprvu-pocitalo-se-sesti-disky
Novinka L.A. Noire zprvu počítalo se šesti disky

L.A. Noire zprvu počítalo se šesti disky

Erik Omar

Erik Omar

17. 5. 2011 13:52 5
Reklama

Akční adventura L.A. Noire, která si momentálně odbývá úspěšnou premiéru v USA (alespoň co se recenzí týče: GiantBomb - 5/5, Joystiq - 4,5/5, Destructoid - 9/10) mohla být ve verzi pro Xbox 360 až na šesti discích! Dokonce i pro PS3, jež má k dispozici podstatně objemnější médium, se v ranných fázích vývoje počítalo s více modrými plackami. V rozhovoru pro OXM to o třídiskovém (respektive jednodiskové) titulu prozradil režisér a scénárista australského studia Team Bondi Brendan McNamara.

„Spolu s Rockstarem děláme velké hry,“ chlubil se. „Bylo velmi obtížné vměstnat vše na tři disky – tuším, že v jeden moment jsme dokonce byli na pěti nebo šesti – stejně tak bylo težké, dostat vše na jedno Blu-Ray,“ vysvětloval McNamara.

A jak se nakonec vývojářům podařilo největší herní mapu v historii Rockstaru a několik hodin precizních obličejových animací na trio DVD dostat? „Zázračnou kompresí,“ dodává scénárista a upozorňuje, že je ve hře obsaženo 21 hodin hereckých výkonů.

Ty a mnoho dalšího si užijeme již v pátek, kdy hra vychází v Evropě. Do té doby vás můžeme odkázat na naši preview nebo velice zajímavé a komentované gameplay video borců ze serveru GiantBomb.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama