beta-uncharted-nabidne-9-hernich-modu
Novinka Beta Uncharted nabídne 9 herních módů

Beta Uncharted nabídne 9 herních módů

Marek Švrkala

Marek Švrkala

31. 5. 2011 09:33 2
Reklama

Třetí díl série Uncharted nás snad opět ohromí skvělou single-playerovou kampaní. Tvůrci ze studia Naughty Dog ale velkou pozornost věnují rovněž multiplayeru. Právě ten si budou moci zájemci vyzkoušet v betaverzi, která se rozeběhne pro všechny majitele konzole PlayStation 3 od 4. července. Už o týden dříve (28. června) do ní získají přístup předplatitelé služby PlayStation Plus a majitelé speciálního voucheru z Infamous 2. Testování skončí 13. července.

Hráči se mohou těšit hned na devět herních módů – Team Deathmatch (5v5), 3-Team Deathmatch (souboje tří dvoučlenných týmů), Team Objective (plnění určených úkolů, 5v5 ), Free For All (klasický deatmatch, 8 hráčů), Plunder (obdoba CTF – získej poklad,  5v5), High Stakes (sázky o zkušenosti a peníze, 8 hráčů) a tři kooperativní módy, které zatím vývojáři nepřiblížili. Vše se odehraje na dvou mapách – letiště i francouzský zámek nabízí mnoho příležitostí ke šplhání, které mají hráči Uncharted velmi rádi. V obou lokacích překvapí speciální předpřipravené momenty, jako jsou nálety letadel a rozpadající se stavby.

Level cap bude nastaven na číslo 25, takže si pařaní, kteří si mohou vybírat z různých postav (Nathan Drake, Sully, dobrodruzi a piráti – jejich vzhled lze upravovat), užijí dostatek zábavy. Přispěje k ní také několik zbraní (AK-47, G-Mal, Dragon Sniper a menší pistole) a různé speciální vlastnosti. Tvůrci se navíc snaží vyvažovat hratelnost pro všechny hráče, a tak budou lepší týmy občas různými způsoby (friendly fire, odhalení jejich pozice apod.) znevýhodnění. Chybět nebude ani celá řada oblíbených booster packů.

Na závěr přikládáme dvojici videí, kde se můžete podívat, jak vypadají obě herní mapy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama