sberatelska-edice-uncharted-3-odhalena
Novinka Sběratelská edice Uncharted 3 odhalena

Sběratelská edice Uncharted 3 odhalena

Maggot

Maggot

2. 6. 2011 16:25
Reklama

Žádný velký titul dnes nevyjde bez své spefické edice. Je to morální kodex každého vývojáře a povinnost každého vydavatele. Uncharted 3: Drake's Deception je dostatečně očekávaný titul na to, aby vám zákazníci utrhali prsty i za předražené a použité trenky s motivem hry. Není se čemu divit, Uncharted opět nastartovala vlnu šílenství a velkolepým způsobem oživila žánr akčních adventur. Třetí díl vyjde 11. listopadu a Sony čerstvě představila sběratelskou edici pro Evropu, která nese příznačný název Explorer Edition.

Ve velkém balení tak samozřejmě naleznete hru v již klasické Steelbook edici (kovová krabička hry) která je vyvedena ve stylu deníku hlavního hrdiny. Dále uvnitř balení, které připomíná cestovatelskou tašku, naleznete sošku Nathana Drakea, repliku jeho prstenu a speciální přesky na pásek, kterou když si vezmete, budete vypadat dostatečně exoticky na to, aby si vás lidi pletli s cizinci. Naughty Dog tvrdí, že plánují do Explorer Edice přidat ještě několik věciček, které ospravedlní cenu 99,95$, namátkou například 3D pohlednici, nebo pouzdro na dokumenty.

Výplní mezi klasickou a Explorer verzí bude Special Edition verze hry, taktéž ve Steelbook formě, přičemž jako bonus získáte několik DLC balíčků, které vám pomohou v multiplayeru. Sony připravila i dárky pro předobjednávky, taktéž ve stylu multiplayerových DLC, přičemž veškeré stažitelné věcičky budou i v kompletní Explorer Edici. Snad jen "Mňam!"

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama