novy-final-fantasy-xiii-2-teaser
Novinka Nový Final Fantasy XIII-2 teaser

Nový Final Fantasy XIII-2 teaser

Maggot

Maggot

6. 6. 2011 10:22
Reklama

Teaser není trailer! Základní idea, s níž je potřeba se seznámit ještě předtím, než začnete od takovéto ukázky něco očekávat. Přesto si dovolíme na jeden konkrétní poukázat. RPG japonského střihu, Final Fantasy XIII, bylo přijato vcelku rozporuplně, což vám dosvědčí zejména zasvěcená komunita kolem celé, velice úspěšné série. I přesto se "třináctky" do dneška prodalo téměř 6,5 milionu kopií na (PS3 a X360 kombinovaně), což je rozhodně také jeden z důvodů, proč se Square-Enix rozhodl pro vývoj přímého pokračování hry.

Ačkoliv je to v případě Final Fantasy nezvyklé, i desátý díl se dočkal svého přímého, leč značně dívčího a rozpolceného pokračování. Ačkoliv hráč v XIII-2 navštíví rozdílné lokace, děj hry se bude stále odehrávat na planetě Gran Pulse. A opět se vtělíme do těla plavovlasé hrdinky Lightning, která bude doprovázena dvěma dalšími postavami - mladší sestrou jménem Serah a tajemným Noelem, kteří se rozhodnou pátrat po Lightning, o které dlouho nikdo neslyšel.

Příběh bude celkově tajemnějšía temnější, přičemž se dočkáme i, nám již známých, herních mechanismů v podobě změn povolání a bojového systému, jež se dočkal menší revitalizace. Zatím není jasné, co přesně si lze pod tímto slovem představit, to bycho se ovšem měli dozvědět co nevidět. Ze záběrů v ukázce je vidět, že se pravděpodobně dočkáme ještě epičtějších situací. Už se nenechte rušit...

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama