zabery-z-alternativni-zabavy-v-journey
Novinka Záběry z alternativní zábavy v Journey

Záběry z alternativní zábavy v Journey

Marek Švrkala

Marek Švrkala

6. 6. 2011 08:48 1
Reklama

Přestože byla alternativní puzzle adventura Journey představena už na loňské E3, na pořádné gameplay záběry jsme si museli počkat až do letošního ročníku výstavy. Studio Thatgamecompany se prostřednictvím IGN pochlubilo pozoruhodným projektem, který aspiruje na titul jedné z nejhezčích her historie. Alespoň pokud hry nepoměřujete počtem polygonů, ale spíše jejich uměleckým vzezřením.

V Journey se budete s osobitou postavou pohybovat po pouštním světě, přičemž při pohybu využijete jen dvě tlačítka – pro skok a zpěv. Právě zpíváním interagujete s prostředím, můžete například oživovat rúzné předměty, nebo je využívat pro své putování. Vše je ale nevtíravé a intuitivní. Stejně tak působí i multiplayer, hráči se totiž budou v herním světě potkávat absolutně nenuceně. Je jen na nich, zda se rozhodnou pouští procházet společně, nebo si raději zvláštní pocit z objevování originálního světa užijí sami. Postavy spolu nemohou nijak mluvit, nebudou znát ani svá jména.

Chlapíci z Thatgamecompany opět chtějí nabídnout netradiční herní zážitek. Pokud se studiu podaří navázat na ohromující hříčku Flower, pak o výsledek nemáme obavy. Také Journey vyjde exkluzivně na síti PlayStation Network, a to ještě v letošním roce. Vedle videa přikládáme také čerstvou sadu obrázků.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama